Бурни реакции в Испания след смяната на Роналдо


Бурни реакции в Испания след смяната на Роналдо
Снимка: Guliver/GettyImages

9988 0

Тема номер 1 на медиите в Испания е смяната на Кристиано Роналдо по време на снощния мач на Реал Мадрид срещу Лас Палмас.

"Кралския клуб" записа равенство 2:2 на "Естадио де Гран Канария", а Зинедин Зидан взе решение да смени португалеца в 72-ата минута. Това не се хареса на играча, който не прикри  недоволството си. След като излезе от терена, Роналдо поздрави Зизу без да го погледне. Въпреки че звездата не е в оптимална форма заради контузията, смяната определно не му се понрави.

Флорентино канил Моу в Реал през 2015-а - искал да изгони трима титуляри

Смяната му не се хареса и на испанските медии, според които не е нормално да се сменя Роналдо в такъв двубой. Авторитетното издание Marca посочва за пример миналата, когато Кристиано изиграва напълно първите 34 мача на сезона преди да дойде първата му смяна. Според изданието обаче през настоящата кампания нещата са различни, тъй като за 4 двубоя, Роналдо е бил заменен на два пъти.

Самият Зидан обясни, че е направил смяната, за да съхрани Роналдо за предстоящия двубой в Шампионска лига, а не защото не е играл добре. "Не съм бил ядосан на Роналдо. Просто трябва да мисля за моите футболисти. Той винаги иска да играе, но понякога трябва да за го заменям", обясни Зизу.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички