Бащата на Неймар разкри остава ли той в Барса или отива в Реал


Бащата на Неймар разкри остава ли той в Барса или отива в Реал

3343 0

Един от най-важните въпроси, който занимава феновете на Барселона, а и не само, е дали нападателят Неймар ще удължи договора си с каталунците. Отговорът на този въпрос дойде от бащата на играча, който е и негов агент.

"Бъдете спокойни и уверени, че Неймар ще удължи договора си. Но ние не бързаме, защото остават още три години от действащия му контракт с Барселона", заяви Неймар-старши, цитиран от "Marca".

По-рано бащата на звездата заяви, че той ще напусне Барселона, ако проблемът с данъчните в Испания не се реши. Точно за това дебнеше големият враг на Барселона - Реал Мадрид, чийто президент Флорентино Перес иска да привлече бразилеца още когато той бе в Сантос.

Вчера "AS" писа, че Перес е готов да даде повече от 15 милиона евро годишно на капитана на "селесао", ако склони да дойде на "Бернабеу".

Неймар заедно с Меси и Роналдо влезе в тройката финалисти за "Златната топка" за 2015 година. Победителят ще стане ясен през януари 2016 г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички