Барселона разпиля Хихон и яхна временно върха


Барселона разпиля Хихон и яхна временно върха

1766 0

Барселона се завърна временно на върха в класирането в Ла Лига, след като натупа здраво Спортинг Хихон. Каталунците играха убедително без звездата си Лионел Меси, но за разгрома им помогна изгонването на противников играч в 74-ата минута на мача.

Шампионите на Испания събраха 13 точки, колкото има и Реал, но "белите" са с мач по-малко. Хихон остана на 12-а позиция със 7 точки.

Ще липсва ли Меси на Барса? Май не...

Луис Суарес разпечата вратата на Хихон в 29-ата минута след асистенция на Арда Туран. Суарес получи извеждащо подаване, излъга излезлия да го пресрещне вратар и не срещна проблем да прати топката в опразнената врата. Три минути по-късно Рафиня покачи на 2:0 след подаване на Серхи Роберто.

В 74-ата минута Лора от състава на домакините получи втори жълт картон за грубо влизане в краката на Роберто и бе изгонен от рефера на срещата.

Само 7 минути по-късно Неймар успя да запише името си сред голмайсторите. В 85-ата Барса вече водеше с 4:0, след като и Арда Туран се разписа в срещата. Крайното 5:0 оформи Неймар в 88-ата минута, след асистенция на Денис Суарес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички