Аржентинският селекционер нападна Барселона заради Меси


Аржентинският селекционер нападна Барселона заради Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1181 0

Новият селекционер на Аржентина Едгардо Бауса изрази недоволството си от начина, по който Барселона се грижи Лионел Меси. Той получи контузия по време на дербито с Атлетико Мадрид в сряда и се оказа, че има разкъсване в адуктора и е аут за три седмици.

"Барселона непрекъснато ни изпраща писма как трябва да внимаваме и да се грижим за Меси, но те изобщо не се грижат както трябва за него. Малко е странно как те го карат да играе във всеки мач",заяви селекционерът пред FoxSports.

Стана ясно колко дълго ще отсъства Лионел Меси

Меси вече имаше проблеми в адукторите, заради които не игра този месец, и Бауса отдаде скъсването на четирите мача в 12 дни, които изигра Меси. Наставникът критикува "каталунците" за малкото време за възстановяване, което са оставили.Той заяви, че заради това Меси ще пропусне световната квалификация с Перу на 6-ти октомври, както и тази срещу Парагвай, 5 дни по-късно.

"Получихме медицинския доклад от Барселона. За нас обаче е странно как се възстановява скъсан адуктор за 3 седмици. Още не сме имали възможност да говорим с него, за да разберем колко сериозна е контузията. Опитвам се да правя вече състава си без Меси, след като е напуснал терена, значи наистина е зле", допълни още Бауса.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички