Алфонсо Дейвис първо разплака Реал Мадрид с гол, а след това и с отговор за бъдещето си


Алфонсо Дейвис първо разплака Реал Мадрид с гол, а след това и с отговор за бъдещето си
Снимка: Getty Images

2276 0

Алфонсо Дейвис успя да се разпише във вратата на Реал Мадрид по време на реванша от полуфиналите на Шампионска лига, но неговото попадение не бе достатъчно и баварците загубиха с 1:2.

Канадският национал е един от силно желаните футболисти на Байерн Мюнхен, а мадридчани са смятани за тима, който най-много го иска в редиците си.

Ще играе ли Алфонсо Дейвис в Реал Мадрид?

Още: Не е само заради обрата над Байерн: Ето защо Хоселу е ценен за Реал Мадрид

Алфонсо Дейвис отговори за Реал Мадрид

Веднага след срещата на "Сантяго Бернабеу" Дейвис беше попитан от журналисти дали ще продължи кариерата си в "кралския клуб", а той отговори кратко, точно и ясно.

"Ще играя ли тук в бъдеще? В момента агентът ми преговаря с Байерн. Каквото и да се случи с моята ситуация, ще бъда благодарен на клуба", каза Дейвис пред медиите в испанската столица.

Припомняме, че за трансфера на Дейвис в Реал Мадрид се говори вече няколко години. 23-годишният футболист има договор с Байерн Мюнхен до края на сезон 2024/25. Той е един от най-добрите леви крайни защитници и според "Transfermarkt" може да донесе на гранда от Германия около 60 милиона евро, ако се стигне до евентуална продажба.

Още: Мбапе получи странен съвет от бивш френски национал: Не ходи в Реал Мадрид, отиди в Саудитска Арабия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички