Зидан: Сега не мисля за трансфери, Иско и Марсело са готови за игра


Зидан: Сега не мисля за трансфери, Иско и Марсело са готови за игра
Снимка: Guliver/GettyImages

2051 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде своята първа пресконференция след завръщането си на "Сантяго Бернабеу". В събота "белия балет" посреща отбора на Селта. Зизу потвърди, че Марсело и Иско са готови на игра, както е известно, двамата не получаваха много шансове за изява при Сантиаго Солари.

"Иско? Всички тук мислим за футбол. Той единствено иска да играе. Марсело и Иско? И двамата са готови да играят утре. Марсело е добре. Истина е, не е играл много в последно време. Той обаче е професионалист и със сигурност е тренирал добре. Марсело е мотивиран да играе”, заяви Зидан.

"Остават 11 срещи до края на сезона, играчите са доволни, а трите ни проведени тренировки протекоха много добре. С динамика, интензитет, а това е най-важното. Няма да говоря за сезона на Бейл. Ще разчитам на всички. Той също е готов за игра".

Отново не бе подмината и темата за трансфери през лятото и по-конкретно дали ще се направи опит за привличането на Килиан Мбапе: "Не мисля за трансфери, а за това да завършим сезона по добър начин. Сезонът е тежък, но има и хубави неща. Искаме да започнем с победа над Селта. Няма да ви хареса моят отговор. Не е моментът да говорим за това. Нужно да мислим позитивно и да спечелим утре".

Зинедин Зидан тепърва ще преценява от кои футболисти ще се лиши през лятото, но Реал Мадрид осъществи първи входящ трансфер за 50 милиона евро (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички