Ювентус ще опита да се възползва от неразбирателството между Иско и Солари


Ювентус ще опита да се възползва от неразбирателството между Иско и Солари
Снимка: Guliver/GettyImages

2089 0

Шампионът на Италия Ювентус ще направи опит привлече офанзивния халф на Реал Мадрид Иско, който изпадна в немилост на "Сантяго Бернабеу" след идването на новия наставник Сантиаго Солари, съобщава Тутоспорт.

Испанският национал не е сред любимците на Солари и не е изиграл нито един мач като титуляр в Ла Лига от октомври насам, когато бе освободен Хулен Лопетеги. Ръководството на Юве иска да се възползва от ситуацията и да вземе 26-годишния халф през лятото. В договора на Иско с "Кралския клуб" има клауза за откупуване на стойност 700 милиона евро, но "бианконерите" се надяват, че неразбирателството между футболиста и неговия треньор ще им позволи да го вземат за много по-скромна сума.

Вероятността Иско да си тръгне от Реал се увеличава и със засилващите се слухове, че шампионите на Европа ще привлекат Еден Азар и Кристиан Ериксен това лято. Все пак, не е малка вероятността и президентът на Реал Флорентино Перес да смени Солари след края на сезона и новият наставник на тима да държи Иско да остане в отбора. Самият Иско само преди няколко дни обяви какво е неговото желание - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички