Ювентус назова офертата, която ще приеме от Реал Мадрид за Пол Погба


Ювентус назова офертата, която ще приеме от Реал Мадрид за Пол Погба

4909 0

Шампионът на Италия Ювентус е готов да продаде Пол Погба на Реал Мадрид. Това обаче ще стане само при едно условие - "кралете" да предложат рекордните 120 милиона евро и да дадат на "бианконерите" лидера на своята халфова линия Тони Кроос.

В момента немският национал е оценяван на (около) 50 милиона евро, което прави общата стойност на сделката близо 170 милиона, или 70 повече от настоящия трансферен рекорд на Гарет Бейл.

Защо Хосеп Гуардиола не гледа Евро 2016?

Ювентус залага на тази сума, защото няма никакво намерение да се разделя с Погба, а цената е завишена и с надеждата, че халфът ще направи силно Евро 2016 и това допълнително ще засили интереса към него. В Торино обаче са убедени, че няма кой да плати подобна сума през летния трансферен прозорец.

Самият играч е дал принципно съгласие да играе за Реал Мадрид и е договорил личните си услови. Флорентино Перес прави всичко по силите си да го привлече, тъй като това е желанието на Зинедин Зидан - човекът, спасил сезона на "белия балет", печелейки Шампионска лига. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички