Валверде повика ненационалите си на доброволна тренировка, никой не се яви


Валверде повика ненационалите си на доброволна тренировка, никой не се яви
Снимка: Guliver/GettyImages

2171 0

Интересна новина дойде от Испания. Според португалския "Record" треньорът на Барселона Ернесто Валверде е бил неприятно изненадан от някои от играчите си. На неповиканите в националните си отбори футболисти той е дал 7-дневна ваканция, но е определил за тях "доброволни" тренировки. Но каква е била изненадата му, когато нито един играч не се е явил на клубната база.

"Record" твърди, че играчите са можели да отидат на тренировъчната база в понеделник и вторник на възстановителни процедури или масаж. Валверде е помолил колегите си от треньорския щаб да бъдат на работа в тези дни, за да посрещнат футболистите. "В крайна сметка треньорите са се гледали един-друг в този ден", съобщава източник на изданието.

От 23 футболисти на Барселона, като изключим контузените Рафиня, Дембеле и Суарес, неповикани в националния отбор останаха само четирима футболисти. Това са Жерар Пике, Кевин-Принс Боатенг, Клеман Лангле и Малком. Първият мач на каталунците след паузата за националните отбори е двубоят с Еспаньол на 30 март. Вижте в този материал какви ще бъдат екипите на Барселона за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички