ВИДЕО: Реал започна война с ВАР, показа как съдия се радва на гол срещу тима


ВИДЕО: Реал започна война с ВАР, показа как съдия се радва на гол срещу тима
Снимка: Getty Images/Guliver

3913 0

Реал Мадрид започна сериозна атака срещу ВАР в Ла Лига. В неделя в късния двубой на шампионата "белия балет" загуби с 0:2 от Реал Сосиедад. По време на двубоя се стигна до една доста скандална случка за нарушение срещу Винисиус Жуниор в наказателното поле.

Главният арбитър Хосе Мунуера Монтеро подмина спорното положение и не поиска съдействие от ВАР. На повторенията обаче се видя, че вратарят на гостите фаулира нападателя на Реал. Няма и 24 часа след края на двубоя от клуба показаха кадри със същия съдия, но от друг двубой - срещу Ейбар, загубен от "кралете" с 0:3.

Тогава Монтеро е дежурен именно на ВАР и заедно със своите колеги преценяват, че първото попадение на Гонсало Ескаланте е било правилно зачетено. А ситуацията е наистина много тънка заради засада. След маркирането на гола Монтеро се поздравява с колегите в стаичката. От Real Madrid TV смятат, че това е неуважително и все едно е проява на пристрастие.

Малко след загубата от Сосиедад от Реал се похвалиха с ново попълнение - Браим Диас, ето какво сподели при представянето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички