ВИДЕО: Реал Мадрид вкара 10 в един мач!


ВИДЕО: Реал Мадрид вкара 10 в един мач!

2600 0

Реал Мадрид записа най-убедителната си победа от начлото на сезона, след като реализира цели 10 попадения във вратата на Райо Вайекано и стигна до победа с 10:2 над столичния съперник в мач от 16-ия кръг на Примера дивисион.

Мачът почна отлично за домакините, след като в 3' Гарет Бейл асистира на десния бек Данило за 1:0. Последваха обаче ужасяващи минути за домакините.

В 10' и 12' гостите не само изравниха, но и обърнаха своя съперник с голове съответно на Амая и Жозабед - 1:2. Тогава обаче съдията взе нещата в свои ръце, след като в 14' изгоно Тито директно от игра - Реал Мадрид остана на терена с човек повече.

В 25' Гарет Бейл най-накрая се отпуши и изравни, а две минути по-късно главният рефер отсъди спорна дузпа за Реал и изгони втори играч на Райо - Баена. Роналдо беше точен от дузпата за 3:2, а оттам нататък единствената въпросителна беше с колко гола ще спечелят домакините. До края на полувремето резултатът набъбна до 4:2 с втория гол на Бейл в мача, който материализира подаване на Хамес.

Само три минути след началото на второто полувреме Карим Бензема също влезе в листата на голмайсторите след втора поредна асистенция на Хамес. В 53' колумбиецът реализира хеттрик от завършващи подавания, като този път Роналдо вкара за 6:2.

Гарет Бейл оформи хеттрика си в 61' след пас на Роналдо, а само 9 минути по-късно той вече имаше 4 гола на своята сметка - 8:2.

В последните 11 минути на срещата се развихри Бензема, който също оформи своя хеттрик и помогна на Реал да вкара 10 гола - 10:2 краен резултат.

Това е първи случай в Ла Лига от 46 години насам, в който отбор бележи 10 или повече гола. Реал Мадрид е правил подобно постижение, като преди 55 години "белия балет" печели с 11:2 срещу Елче.


Real Madrid vs Rayo Vallecano ( 10-2 ) All... by HDFootball2015

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички