ВИДЕО: Безценна реакция на Кристиано, когато го попитаха за един от бившите му треньори


ВИДЕО: Безценна реакция на Кристиано, когато го попитаха за един от бившите му треньори

2484 0

Кристиано Роналдо е ултимативният професионалист по думите на куп от бившите му треньори, и най-вече Карло Анчелоти. Но какво мисли португалецът за своите бивши наставници?

Нерядко той се е изказвал с възхищение спрямо сър Алекс Фъргюсън и Карло Анчелоти, но за предпоследния треньор на Реал... вижте във видеото:

Тази реакция е продиктувана от журналистически въпрос за това какво е научил и какво смята за Рафа Бенитес. Кристиано буквално можеше да припадне от смях, но все пак се сдържа и при потретването на молбата за отговор успя да промълви:

"Винаги можеш да научиш нещо от своите треньори. Някои неща могат да бъдат научени, други - не. Виждах някои неща по различен от треньорите начин, но винаги има неща, които никой не може да те научи - или го можеш, или не. Можеш да научиш много неща - не само как да изпълняваш пряк свободен удар, но и как да удряш топката, как да я овладяваш и т.н. При Бенитес всичко беше "окей". Има моменти, в които не можеш да обсъждаш някои неща с някои хора, защото мислите по различен начин. В тези случаи просто казваш "благодаря" и продължаваш напред", каза Роналдо, явно показвайки от кой тип треньори е Бенитес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички