В Реал Мадрид минаха в офанзива: Заведоха съдебно дело заради Роналдо


В Реал Мадрид минаха в офанзива: Заведоха съдебно дело заради Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

5132 0

Ръководството на Реал Мадрид вече не страни от случая с обвиненията срещу Кристиано Роналдо в изнасилване. Заради публикацията на португалски вестник, че нападателят е бил принуден от клуба да плати на Катрин Майорга, за да не говори за случилото се между двамата през 2009 година в Лас Вегас, "кралете" завеждат дело срещу "Корейро де Маня".

Според информацията, Реал Мадрид са запушили устата на Роналдо (повече информация тук), но от "кралския клуб" са крайно обидени от това и ще съдят португалското издание, което неведнъж е пускало непотвърдена информация по адрес на "белия балет", свързана най-вече с Кристиано Роналдо.

"Реал Мадрид днес може да обяви, че клубът е предприел правни действия срещу португалския вестник „Корейро да Маня” за публикуването на категорично фалшиви информации в опит сериозно да се увреди имиджа на нашия клуб”, заяви европейският клубен шампион в официално изявление.

„Реал Мадрид не е знаел нищо за информациите, които изданието тиражира във връзка с Кристиано Роналдо. В тази връзка клубът не е бил в състояние да предприеме действия по въпрос, с който не е бил наясно. Реал Мадрид изисква пълно опровержение на ситуацията от страна на гореспоменатия вестник”, добавиха "кралете" на клубния сайт.

До този момент петкратният кавалер на "Златната топка" категорично отхвърля твърденията на 34-годишната Катрин Майорга, чийто правен екип заяви готовност да представи доказателства за насилствения сексуален акт. Междувременно ситуацията около Роналдо стана още по-тежка, след като нови 3 жени обвиниха в изнасилване Кристиано - вижте подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички