Тайният план на Реал Мадрид да привлече Лионел Меси през 2013 година за 250 милиона


Тайният план на Реал Мадрид да привлече Лионел Меси през 2013 година за 250 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

3521 0

Днес на бял свят се появи новината, че в Реал Мадрид са имали таен план да отмъкнат суперзвездата на Барселона Лионел Меси през 2013 година. Или поне да опитат да го направят.

Немското издание "Spiegel", което е част от медийната компания "EIC", в която е и каталунското издание "El Mundo" пише днес за случката, която е била през лятото на 2013 година. Изданието твърди, че от "Сантяго Бернабеу" са били готови с оферта от 250 милиона евро, която да счупи всички трансферни рекорди в света на футбола и е била предложена месеци преди аржентинецът да подпише новия си договор с Барселона.

Според споразумението Меси е щял да подпише споразумение до 2021 година и да прибира по 23 милиона евро на сезон, а баща му е щял да получи 1 милион като бонус към сделката.

"El Mundo" пише, че срещата е щяла да се проведе на частен самолет, в който са щяли да присъстват босът на "кралския клуб" Флорентино Перес, адвокат на тима, тогавашният спортен директор Мигел Пардеса, Лионел Меси, баща му Жорже Меси и тогавашният адвокат на Меси Иниго Хуарес. След като сделката пропада тотално, Реал Мадрид купува Гарет Бейл от Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички