Студена война в Реал - Солари нарани Иско с коментар, а халфът си го върна


Студена война в Реал - Солари нарани Иско с коментар, а халфът си го върна
Снимка: Getty Images/Guliver

3046 0

Сериозната война между Иско и Сантиаго Солари в Реал Мадрид тече с пълна сила, а напрежението между двамата продължава да расте от ден на ден. Настоящият пик пък настъпи в следствие на победата на Реал Мадрид над Леганес, в която плеймейкърът отново остана на пейката и се появи едва след почивката.

Медиите в Испания веднага го попитаха защо за пореден път испанския национал е останал на пейката и, притиснат от журналистите, в крайна сметка призна своята истина.

"Разполагам с 24 футболисти и трябва да избера 11-те, които играят отначало. Това не е приятна задача. Защо Иско не беше в стартовия отбор? Мачът беше твърде важен", категоричен беше Солари, а по-късно пасивно-агресивното поведение на Иско продължи.

Той хареса публикация в "Twitter", в която беше написано следното: "Солари пуска Себайос и Каземиро, които са в ужасна форма. Треньорът би предпочел да играе самият той, вместо да пусне Иско в игра, въпреки че не е играл вече 20 години". По-късно играчът премахна своя "лайк" върху публикацията, но не и преди куп фенове да направят "скрийншот" на поста в социалната мрежа.

Откакто Солари беше назначен за старши треньор на тима, Иско е играл като титуляр в едва два мача - срещу полуаматьорите от Меия за Купата, както и срещу ЦСКА Москва в последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига, който беше без значение за крайното класиране. И, докато проблемите с Иско се увеличават, то Солари изглежда има още една сериозна драма с друга от звездите в Реал (вижте подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички