Солари разкри къде греши тимът на Реал Мадрид


Солари разкри къде греши тимът на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

1434 0

Мениджърът на Реал Мадрид Сантяго Солари е на мнение, че неговият отбор трябва да обърне особено внимание на началните минути на двубоите. Според аржентинския специалист именно там "балета" губи концентрация и настъпват проблеми за тима.

"Трябва да бъдем по-внимателни в началните минути на мачовете. Играчите са наясно, че там допускаме много слабости и че трябва да подобрим това", заяви Солари преди мача с леганес за Купата на Краля в сряда.

По отношение на своя противник, Солари заяви: "Леганес е много солиден и боеспособен отбор, така че ще трябва да внимаваме с играта им на контраатака. Освен това трябва да завършваме възможностите, които ни се откриват."

Междувременно ръководството на Реал Мадрид започна война срещу системата за видеоповторения (ВАР). В какво се изразява тя - вижте в този материал.

"Леганес е много солиден и боеспособен отбор, така че ще трябва да внимаваме с играта им на контраатака. Освен това трябва да завършваме възможностите, които ни се откриват

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички