Шефът на Ла Лига: Реал Мадрид няма да плати 400 млн. евро за Неймар


Шефът на Ла Лига: Реал Мадрид няма да плати 400 млн. евро за Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3149 0

Един от най-обсъжданите потенциални трансфери е този на Неймар в Реал Мадрид. Само преди година бразилецът напусна Барселона, за да отиде в ПСЖ, но не след дълго започнаха спекулациите, че няма да се задържи дълго там и съвсем скоро ще се озове на "Сантяго Бернабеу". Ако това стане, то от Реал трябва да отделят сериозна сума, след като премине във френския тим за 222 млн. евро, а сега цената му е още по-голяма.

Според шефа на Ла Лига Хавиер Тебас обаче заяви, че европейският шампион няма как да плати сума от порядъка на 400 млн. евро за Неймар. "Реал Мадрид няма да плати 400 млн. евро, за да привлече Неймар. Въпреки че числата, които генерират може да ги доближи до толкова голям трансфер".

Той коментира и горещата тема около въвеждането на VAR през новия сезон в испанското първенство. "Наясно сме, че една от грешки, които правят другите страни е липсата на комуникация. Няма никакво общуване между играчи, треньори, рефери и журналисти, но вече сме предприели срещи с клубовете, за да обясним подробно как действа".

"Нашата цел е Ла Лига да е над даден клуб или играч. Това е и така във Висшата лига. Въпреки че не си спомням кога за последно играч от английското първенство спечели "Златната топка", допълни Тебас относно товаколко важно е в първенството да играчи като Кристиано Роналдо и Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички