Реал Мадрид вече има толкова загуби, колкото за целия минал сезон


Реал Мадрид вече има толкова загуби, колкото за целия минал сезон
Снимка: Getty Images/Gulliver

1872 0

Реал Мадрид преживява много тежки дни, в резултат, на които изостава на цели 10 точки от лидера Барселона в Ла Лига. Последното поражение на "белия балет" бе в неделя на "Сантяго Бернабеу" от Реал Сосиедад с 0:2. До този двубой Сосиедад имаха едва три победи като гост на европейския шампион в 71 срещи.

Неприятното за тима е, че трудно успява да се пребори и с отбори, които са в средата на класирането, а дори и към края му. Успяха да победят Уеска и Райо Валекано, но завършиха наравно с Виляреал. Общо пораженията във всички турнири до момента станаха 9, което прави 31% от всичките 29 мача. Любопитното е, че през цялата минала кампания загубите бяха толкова, но в цели 62 двубоя, което е доста показателно.

Също така в 7 срещи до момента тимът не успя да вкара гол, а тези мачове бяха едва 6 през миналия сезон, така че в кризата в нападението е явна. Големият проблем е, че картата с треньорката смяна вече бе изиграна, като Солари замени Хулен Лопетеги. А с двубои като последните два ситуацията за Солари ще става все по-сложна и по-сложна. Единственият шанс засега да се преодолее поне временно кризата е да се вземат победи срещу Реал Бетис и Севиля.

Днес Реал представи новото си попълнение Браим Диас - ето какви бяха първите му думи.

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички