Реал Мадрид най-накрая ще се развихри на пазара, но при едно условие


Реал Мадрид най-накрая ще се развихри на пазара, но при едно условие
Снимка: Guliver/GettyImages

2757 0

До края на трансферния прозорец в Англия остават малко повече от 24 часа, но този в Испания затваря чак на 31-и август и се очаква Реал Мадрид най-накрая да се намеси в битката. Това обаче зависи изцяло от ситуацията около Матео Ковачич. Хулен Лопетеги заяви, че ако хърватинът напусне, то със сигурност "белия балет" ще привлече нов футболист, за да запази баланса в състава си.

"Все още няма нищо сигурно около ситуацията с Матео Ковачич. Той изрази желанието си да напусне и ще видим как ще се развие ситуацията, въпреки че той е много важен играч за нас. Ако го продадем, ще трябва да потърсим задължително играч на трансферния пазар, който да го замени. Трябва да запазим баланса в състава.

Бившият селекционер на Испания коментира и очаквания транфер на Тибо Куртоа, който трябва да бъде финализиран до няколко дни. Треньорът обаче използва въпроса, за да похвали настоящия №1 на "Сантиаго Бернабеу" Кейлор Навас.

"Вашата работа е различна от моята - вие слагате моста преди реката. Кейлор е невероятен вратар, той е щастлив в Реал и се радваме, че е в нашия тим", каза Лопетеги.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички