Реал Мадрид излиза на "Бернабеу" да прекърши амбициите на Манчестър Сити


Реал Мадрид излиза на "Бернабеу" да прекърши амбициите на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1123 0

Реал Мадрид и Манчестър Сити се изправят в среща номер 2 от битката им за място на финала. Преди седмица двата тима направиха нулево равенство в Англия на "Етихад".

Тази вечер Реал ще разчита и на домакинското си преимущество, за да надделее над Сити. На стадион "Сантяго Бернабеу" Реал Мадрид спечели всичките си мачове в Шампионската лига през настоящата кампания, като не допусна нито един гол.

"Белия балет" обаче ще е без двама от най-важните си титуляри. Единният е Карим Бензема, който е заменен в групата от Борха Майорал. В същото време извън състава остана и един от лидерите на халфовата линия - Каземиро. Добра новина за феновете е, че Кристиано Роналдо е напълно възстановен и се очаква да започне титуляр в двубоя на "Сантяго Бернабеу".

Мануел Пелегрини няма да може да разчита на Самир Насри, Давид Силва и Пабло Сабалета. Завръша се обаче Яя Туре, който пропусна два мача заради контузия в бедрото.

Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини се завръща в испанската столица с желание за реванш, след като в края на сезон 2009/10 беше уволнен от Реал (Мадрид) и заменен от Жозе Моуриньо. Тогава чилиецът изведе Реал до рекордните 96 точки на клуба в Примера дивисион. Въпреки този актив „кралският клуб“ завърши втори в класирането след големия враг Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички