Рамос си постави за цел да задмине Касияс по мачове за националния


Рамос си постави за цел да задмине Касияс по мачове за националния
Снимка: Gulliver/GettyImages

1290 0

Капитанът на Реал Мадрид - Серхио Рамос, си постави за цел да изпревари Икер Касияс и да се превърне във футболиста с най-много мачове за националния отбор на Испания

Ако тази вечер влезе в игра срещу Германия, то това ще бъде мач номер 150 за Рамос, а легендарният страж на Реал и на Испания има 167 мача. "Истината е, че да играя срещу германия в 150-ия си мач е нещо много специално. Няма нещо толкова красиво като това да представляваш страната си. Докато поддържам духа на победата в себе си, ще продължавам да представлявам отбора, когато съм извикан. Искам да съм играчът, който е носил тази фланелка най-много пъти, но знам, че няма да бъде лесно", заяви Рамос. 

В настоящия състав на Испания има повече играчи на Реал, отколкото на лидера в Примера - Барселона, а този факт не убягна на капитана на "белия балет". "Поколенията се променят. Футболът носи нови играчи и сега повече в състава има от Реал. Преди Барса имаше по-голямо влияние, но вече всичко е балансирано. Добре е за испанския футбол да може да разчита и на играчи на на отбори като Валенсия и Виляреал".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички