Проблемите в ПСЖ, от които Реал Мадрид е готов да се възползва


Проблемите в ПСЖ, от които Реал Мадрид е готов да се възползва
Снимка: Getty Images/Guliver

2058 0

През лятото на 2017 година ПСЖ направи сериозна заявка за доминация на европейската сцена. Ръководството на тима пръсна над 400 милиона евро, за да вземе в състава си Неймар от Барселона и Килиан Мбапе от Монако. 

УЕФА обаче "погна" парижани за нарушаване правилата за финансов феърплей и това може да се окаже повече от отлична новина за европейския клубен шампион Реал Мадрид. "AS" информира днес, че ако на "Парк де Пренс" не искат да бъдат извадени от участие в европейските клубни турнири, те ще трябва да се разделят с една от звездите си.

Точно тук се намесва и Флорентино Перес, който не може да намери голямата звезда за своя тим, след като през лятото на 2018 година Кристиано Роналдо напусна "Сантяго Бернабеу" и премина в Ювентус. Проблемите пред противниковата врата на "белия балет" са видни през този сезон, като за момента те са извън топ 4 в Примера Дивисион.

УЕФА вече започна разследване за двете мултимилионни сделки на ПСЖ. Ако се стигне до там, че има проблем с правилата за финансов феърплей, парижани ще трябва да продадат една от звездите си. Флорентино Перес пък е готов да върне Неймар в Испания. Бразилецът от малък е показвал интереса си към "кралския клуб", а от "Парк де Пренс" са готови да се разделят с него много повече, от колкото с младата френска перла.

МБАПЕ Е НАЙ-СКЪП В СВЕТА, МЕСИ И РОНАЛДО ИЗПАДНАХА ОТ ТОП 5

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички