Пике си призна по колко смотан начин е свалил Шакира


Пике си призна по колко смотан начин е свалил Шакира

8450 0

Защитникът на Барселона Жерар Пике разкри в телевизионно предаване как се е запознал с Шакира и как двамата са започнали взаимоотношенията си.

"За първи път се срещнах с Шакира в Мадрид, когато снимахме клипа за химна на Мондиал 2010 "Уака Уака". Тогава ѝ взех номера.

ЦЯЛА ИСПАНИЯ ДЪЛЖИ ИЗВИНЕНИЕ НА ПИКЕ

Тя пристигна в ЮАР преди нас (испанския национален отбор), защото трябваше да пее на церемонията на откриването. В този ден ѝ писах как е времето там, защото пристигахме малко по-късно.

Това е типичен глупав въпрос, с който се опитваш да започнеш разговор и обикновено очакваш отговор от рода на "студено е, носи си яке". Тя обаче ми отговори с дълго съобщение и детайлно обясни промените в температурата в течение на деня.

Тогава си помислих, че има нещо. Така започнахме да си пишем често по време на първенството, но единственият шанс да я видя отново беше на финала, защото тя трябваше да пее по време на закриването. Точно това ѝ написах: "Ако трябва да стигна до финала, за да те видя отново, ще го направя. И така и стана...", разказва Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички