Перес за новата придобивка на Реал: Готви се за себераздаване, ние сме най-изискващият клуб в света


Перес за новата придобивка на Реал: Готви се за себераздаване, ние сме най-изискващият клуб в света
Снимка: Getty Images/Gulliver

2067 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес даде официален брифинг, на който коментира трансферната политика на клуба и най-новия трансфер на "Сантяго Бернабеу" - този на Браим Диас. Новината за привличането на младока пристигна малко след поражението на "белите" от Сосиедад в първенството.

"Браим има специален талант, има ценности, които съответстват на клуба ни, качества, магия, индивидуалност и мечтае да триумфира с Реал Мадрид. Избра нашия клуб пред всички останали грандове, които го искаха. Пристига от приятелски тим като Сити. Идва в най-изискващия клуб в света и трябва да е готов за максимална отдаденост", заяви Перес.

Президентът на "Кралския" клуб заяви още, че се работи не само за настоящето на тима, но и за неговото бъдеще: "Работим, за да се подсилим с талант с много качества за настоящето и бъдещето. (...) В неделя представихме на феновете седмия ни трофей от Световното клубно първенство. Това отличие дойде в труден и сложен за нас момент. В този клуб се дава всичко и ние сме готови да го направим, за да възвърнем нивото си."

Междувременно новото попълнение на европейския шампион разкри трите варианта, които са били пред него за трансфер. Кои са те - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички