Перес вече знае кои играчи ще се продават през лятото, за да има средства за нови футболисти


Перес вече знае кои играчи ще се продават през лятото, за да има средства за нови футболисти
Снимка: Getty Images/Gulliver

2384 0

Новият треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще има пълна свобода през лятото относно входящите трансфери в клуба. Едно от условията на французина, за да се върне на "Сантиаго Бернабеу" е било именно той да контролира привличането на нови играчи, но за това първо от клуба ще трябва да се разделят с част от ненужните играчи.

Президентът на клуба Флорентино Перес дори знае кои ще бъдат футболистите, за които ще се търсят нови отбори. Става въпрос за 7 от играчите на "кралския клуб".

Първи в списъка е Хамес Родригес. В момента той играе под наем в Байерн Мюнхен, а след края на сезона договорът му с баварците ще изтече. Те могат да го закупят срещу сумата от 42 милиона евро, но при положение, че не искат да се възползват от тази възможност, той ще се върне в Реал и за него ще бъдат искани около 60 милиона.

Вторият играч, който е планиран за напускане е Матео Ковачич. Хърватинът не успя да намери мястото си в хафовата линия на "кралете" и сега играе под наем в Челси. В настоящия договор между двете страни няма опция за закупуване, но след края на кампанията от Реал Мадрид ще предложат играча на лондончани на разумна цена.

ВЪВ ФРАНЦИЯ РАЗКРИХА ЗАЩО ВАРАН ИСКА ДА НАПУСНЕ РЕАЛ МАДРИД

Очаква се тимът от испанската столица да търси нови отбори още на Тео Ернандес, Лукас Силва, Ашрах Хакими и Мартин Йодегард. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички