Отново тежка контузия за наследника на Неймар в Барселона


Отново тежка контузия за наследника на Неймар в Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

2555 0

Младият френски национал Усман Дембеле, който трябваше да замести Неймар в състава на Барселона, отново се контузи и травмата отново е на същото място, което само преди няколко месеца беше оперирано.

По време на двубоя срещу Реал Сосиедад крилото усети болки в бедрото на левия крак и веднага беше изваден от игра. Точно заради скъсан мускул в тази област той не игра над 3 месеца с екипа на каталунците.

Днешните прегледи са показали, че той има разтежение и няма да може да играе в следващия 1 месец. Притеснението в клуба обаче идва от факта, че контузията отново е в лявото бедро, което превръща травмата в хроничен проблем.

Дембеле беше привлечен за 105 милиона евро, като сумата може да нарастне с до 45 милиона, при условие че Дембеле изпълни клаузи, обвързани с представянето му с екипа на каталунците. Заради травмите обаче е все по-малко вероятно Борусия да прибере голям процент от въпросните бонуси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички