Обрат! Реал Мадрид се насочва към Тибо Куртоа


Обрат! Реал Мадрид се насочва към Тибо Куртоа
Снимка: Getty Images/Guliver

1966 0

Ръководството на Реал Мадрид усилено работи по привличането на нов страж на "Сантиаго Бернабеу", а сред основните цели попаднаха имената на Давид Де Хеа, Алисон, Кепа. Сега "белият балет" проявява сериозен интерес към друг именит вратар - стражът на Челси Тибо Куртоа.

Договорът на белгиеца в Лондон изтича след само една година, а това е чудесна предпоставка за "белите" да се опитат да отмъкнат стража на Челси. Ако "сините" не продадат своя играч през това лято, това може да означава, че белгиецът ще напусна клуба като свободен трансфер през следващата година.

Очаква се ръководството на Челси да бъде склонено да пусне своя вратар през това лято за не по-малко от 35 млн. евро - сума, която не би представлявала пречка за Флорентино Перес. Освен това, 26-годишният белгиец демонстрира невероятна форма по време на Световното първенство по футбол 2018 в Москва, което би помогнало при решението кой да бъде евентуалния нов страж на Реал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички