Неймар има мощна оферта от друг клуб, ще я приеме ли?


Неймар има мощна оферта от друг клуб, ще я приеме ли?

2260 0

Нападателят на Барселона Неймар получи доста сериозно от финансова гледна точка предложение от друг клуб. Това разкри бащата на звездата снощи, след като даде показания в Националния съд на Испания в Мадрид по делото за корупция и измами при трансфера на Неймар от Сантос в Барселона през 2013 г.

Неймар-старши обаче подчерта, че трансфер е невъзможен, тъй като желанието на сина му е да продължи контракта си с каталунците и да играе още дълго за тях.

Наскоро бе съобщено, че президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е предложил на Неймар петгодишен контракт, годишно възнаграждение от 35 млн. евро годишно и още 30 млн. бонус при самото подписване.

В същото време стана ясно, че от следващия сезон заплатата на Неймар в Барселона ще нарасне значително. В момента той заработва по 9,1 млн. евро годишно, а от лятото сумата ще се увеличи автоматично на 17,6 млн. Тези условия са договорени в контракта на нападателя, който той подписа с испанския гранд през 2013 г.

Бащата на Неймар каза още, че синът му не носи никаква отговорност по делото за корупция и измами. Според него, Неймар се е посветил изцяло на футбола и въобще не е взимал участие при оформянето на контракта му с Барселона преди две години и половина. Той единствено е дал съгласието си да премине в испанския клуб, въпреки че е имало и по-изгодни оферти от тази на Барса. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички