Моуриньо е готов да се върне в Реал Мадрид, но има условия


Моуриньо е готов да се върне в Реал Мадрид, но има условия
Снимка: Guliver/GettyImages

1768 0

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е готов да се върне в Реал Мадрид, начело на който бе от 2010 до 2013 г. Заедно с "белия балет" той стана шампион на Испания, носител на Купата и Суперкупата на страната.

El Mundo Deportivo твърди, че Моуриньо е контактувал с президента Флорентино Перес и е споделил, че е готов да се върне на "Сантяго Бернабеу", но при две условия. Португалецът иска още през зимата да бъде привлечен централен полузащитник, а след това атаката да бъде подсилена с нов нападател.

През декември се появиха информации, че ръководството на Реал не смята да връща на треньорския пост Жозе Моуриньо нито в краткосрочен, нито в дългосрочен план. Ако все пак се стигне до сделка, Моуриньо може да подпише след 1 юли тази година и тогава на Реал няма да му се наложи да плаща компенсация на Манчестър Юнайтед в размер на 5 млн. евро.

Статистиката на Реал Мадрид през настоящия сезон обаче е ужасяваще и не е ясно какво ще предприемат от ръководството. Ето и само едно от доказателствата, че нещо при "белия балет" не е наред.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички