Модрич и Кроос "издишат", но Реал готви супер трансфер за халфовата си линия


Модрич и Кроос "издишат", но Реал готви супер трансфер за халфовата си линия
Снимка: Getty Images/Guliver

3796 0

Халфовата линия на Реал Мадрид има нужда от освежаване и ръководството на тима планира да направи необходимата промяна с привличането на плеймейкъра на Тотнъм Кристиан Ериксен, информира испанският вестник "AS".

Вече втора година продължават опитите на Флорентино Перес да вземе датския футболист, но досега "белите" удрят на камък в преговорите с Даниел Левски. Договорът на футболиста обаче изтича през лятото на 2020 година, което предполага почти сигурна негова продажба, тъй като Ериксен до момента не е дал никакви индикации, че ще поднови контракта си с "шпорите".

Английският тим фиксира цената на Ериксен на 250 милиона евро през последните две години, но сега ще трябва да я свали драстично, в противен случай само след година Ериксен може да преговаря за свободен трансфер с всеки клуб, който пожелае.

25-годишният плеймейкър ще може да свали част от напрежението върху Лука Модрич и Тони Кроос, които са над 30, а след поредица от тежки сезони е видно, че имат нужда да намалят значително игровите си минути, за да са по-ефективни. В същото време Иско продължава да играе на приливи и отливи, а треньорският щаб губи все повече доверие към испанския плеймейкър. Отношенията между играч и треньор са сериозно обтегнати, а това доведе до огромен интерес към Иско от страна на европейски супер гранд (вижте подробности).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички