Маурицио Сари: Азар е много щастлив в Челси


Маурицио Сари: Азар е много щастлив в Челси

1130 0

Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви, че голямата звезда на тима Еден Азар се чувства щастлив на "Стамфорд Бридж" и не мисли за трансфер. Белгийският нападател бе свързван с трансфер далеч от Лондон, като основният фаворит за подписа му бе Реал Мадрид.

Хулен Лопетеги усилено търси заместник на напусналия Кристиано Роналдо, като Еден Азар бе един от вариантите пред "белите", след като стана ясно, че Неймар няма да напусне ПСЖ през това лято. По-късно обаче от ръководството на Челси твърдо заявиха, че не смятат да се разделят със своя футболист.

Двата клуба все пак направиха сделка помежду си, която включваше двама играчи - Тибо Куртоа и Матео Ковачич. Куртоа премина на "Сантяго Бернабеу", след като цяло лято, също като сънародника си, бе свързван с трансфер там. Ковачич от своя страна премина за едногодишен период под наем в клуба от Лондон.

Челси подготвят нова оферта към Азар в опит да задърчат белгиеца за по-дълъг период на "Стамфорд Бридж". "Сините" са готови да превърнат нападателя в най-скъпозаплатения им футболист, като ще му предложат 300 хиляди паунда заплата на седмица.

Маурицио Сари заяви, че Азар е от изключителна важност за състава на "сините" и не смята, че крилото мисли за напускане към настоящия момент.

"Говорих с Азар три или четири пъти. Нито веднъж той не спомена нищо за трансфер. Смятам, че Азар не мисли за трансфер и е наистина щастлив в Челси", заяви Маурицио Сари.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички