Мачовете, които ще решат съдбата на Зидан в Реал Мадрид


Мачовете, които ще решат съдбата на Зидан в Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1562 0

Първият месец от новата година ще решат съдбата на Зинедин Зидан начело на Реал Мадрид. След поражението с 0:3 от Барселона френският специалист е с несигурно бъдеще на "Сантиаго Бернабеу", след като отнесе сериозни критики за тактиката, която избра в Ел Класико.

За да подобри позицията си, треньор №1 за 2017 година трябва да запише безгрешен месец януари, и то с няколко тежки мача. Като за начало гостуванията на Селта Виго и Валенсия са в графата "задължителни победи", тъй като Реал освен че е далеч от лидера Барселона, в момента се намира и в опасна близост до излизане от топ 4.

"Кралете" имат и тежък домакински мач срещу един от най-добрите гости в лигата - Виляреал. Позицията на Реал в шампионата пък означава, че Купата на Краля се превръща в цел №1 на домашната сцена и Реал ще гони задължително успех срещу Нумансия в мач от осминафиналите на турнира.

Дори да запише безгрешен месец януари обаче, Зидан трябва да направи всичко по силите си, за да отстрани ПСЖ в Шампионска лига. За ръководството на тима ще бъде неприемливо отпадане още на осминафинал, и то след като Реал се превърна в първия отбор, спечелил турнира в две поредни години. Поражение от френския колос почти със сигурност ще означава и смяна на треньорския пост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички