Куртоа и Навас не стигат - Реал добавя трета опция за вратарския пост (ВИДЕО)


Куртоа и Навас не стигат - Реал добавя трета опция за вратарския пост (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2271 0

Ръководството на Реал Мадрид обмисля да прекрати предсрочно периода под наем на своя вратар Андрий Лунин, твърди испанското издание "Marca". 19-годишният руснак бе изпратен в тима на Леганес, където да трупа опит.

Според испанската медия "белия балет" е останал приятно изненадан от представянето на руския национал. В последния мач на Леганес срещу състава на Райо Велекано Андрий Лунин успя да отрази и дузпа, с което донесе победата на своя отбор.

Мачът бе част от Купата на краля, а именно спасяването на Лунин класира Леганес за следващата фаза. Руснакът обаче по-често влиза в ролята на резерва и е втори избор за вратата на тима. От щаба на Кралския клуб са решени да прекратят едногодишния му договор с Леганес и да го добавят към опциите на своя вратарски пост.

Междувременно стана ясно, че английският Тотнъм е останал на косъм от привличането на един от асовете на Реал Мадрид. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички