Ковачич реши за бъдещето си и се срещна с Перес


Ковачич реши за бъдещето си и се срещна с Перес
Снимка: БГНЕС

1308 0

Световният вицешампион от последния Мондиал Матео Ковачич е взел решение за бъдещето си, пише "Marca". От както пристигна от Интер в Реал Мадрид, хърватинът рядко получава игрово време.

Изданието твърди, че хърватинът е имал среща с президента Флорентино Перес, като желанието на играча е да напусне. Двамата са говорили на базата "Валдебебас".

"Бих искал да играя повече футбол и да съм често на терена. Знам, че е трудно в Мадрид да си титуляр, особено за мен, тъй като дойдох млад тук. Разбирам каква е ситуацията и точно за това искам да отида в друг отбор, където да играя редовно. Това е възможност, която искам сега", каза през май Ковачич, като по нищо не личи да е сменил мнението си.

Манчестър Сити, Байерн Мюхнен, Ювентус, Манчестър Юнайтед и Ливърпул са само част от отборите, които искат Ковачич и са му обещали важна роля в съставите си. За 24-годишен играч, той може да се похвали с 9 трофея от престоя си на "Сантяго Бернабеу", а сега може би е неговият момент да потърси ново предизвикателство.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички