Кевин Гамейро разкри защо е отказал на Барселона


Кевин Гамейро разкри защо е отказал на Барселона

2355 0

Новото попълнение на Атлетико Мадрид Кевин Гамейро разкри, че е отказал оферта от шампиона на Испания Барселона. През миналата седмица голмайсторът на Севиля премина при „дюшекчиите” за сумата 32 милиона евро, като преди това е отхвърлил предложението на каталунците. През изминалия сезон френският нападател заби 29 попадения във всички турнири, като бе с основна заслуга за спечелването на третата поредна титла на Севиля в турнира Лига Европа.

„Преди всичко това решение бе от чисто спортна гледна точка. Знаех, че ако отида в Барса ще се окажа в позиция на четвърти нападател. Това от своя страна щеше да се отрази на моето игрово време на терена. Ако трябва да съм честен имаше по-голям шанс да остана в Севиля, отколкото да премина в Барселона”, заяви Гамейро.

29-годишният французин призна също, че офертата от Барселона не е била единствената, която е отхвърлил. „Моите агенти ме информираха за това, че към мен има отправени доста атрактивни оферти от финансова гледна точка, но моето желание бе да остана в Испания”, допълни още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички