Изненадващ нов кандидат за подписа на Емре Джан


Изненадващ нов кандидат за подписа на Емре Джан
Снимка: Gulliver/GettyImages

1557 0

Медиите в Италия информират днес, че шампионът на страната Ювентус ще има сериозна конкуренция за подписа на Емре Джан от Ливърпул. Според изданията немският национал е силно желан и от европейския клубен шампион Реал Мадрид.

Джан има договор с "червените" до края на сезона и за сега двете страни се разминават по договорката за нов такъв. Проблемът е, че халфът иска в контракта му да има откупна клауза, но от "Анфийлд" не работят по този начин и отказват да променят стила си на работа заради един играч.

От 1 януари, ако Джан още не е подписал нов договор, той ще бъде свободен да преговаря с всеки тим, който има интерес към него и да подписва предварителен договор. Най-голям интерес към него от лятото има от Ювентус, но в последствие се появиха слухове, че Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед също следят ситуацията.

Днес пък стана ясно, че и Зинедин Зидан следи случващото се в английския тим. Испанският първенец търси централен полузащитник, а фактът, че той може да пристигне без пари на "Сантяго Бернабеу", допълнително задоволява треньора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички