Гризман: Отказах на Барса, защото не исках да съм лейтенант на Меси


Гризман: Отказах на Барса, защото не исках да съм лейтенант на Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

5316 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Антоан Гризман за пореден път говори за причината да откаже на Барселона. Френският национал бе на крачка от трансфер на "Камп ноу" през лятото, но в последния момент реши да остане при "дюшекчиите".

"Беше много трудно да се откажа от трансфер в Барса. От клуба ми звъняха, пишеха ми и искаха да подпишат с мен. Но от друга страна аз си имах клуб, където вече бях, където играта се гради около мен, където ме смятат за важен играч", коментира Гризман пред Canal+.

ГРИЗМАН СПОДЕЛИ КЪДЕ БИ ИСКАЛ ДА ЗАВЪРШИ КАРИЕРАТА СИ

Запитан какво в крайна сметка е повлияло на крайното му решение, нападателят заяви: "Начинът, по който съотборниците и най-вече треньорът се държаха с мен след мача, в който феновете ме освиркаха. Симеоне неочаквано дойде при мен у дома, успокои ме, поговори с мен и показа своята вяра в мен".

"Може би на подсъзнателно ниво нежеланието да бъда лейтенант на Меси изигра своята роля. Но моите колеги в отбора и сътрудниците в клуба направиха всичко. Те разговаряха с мен, повишиха заплатата ми. Направиха всичко, за да ми покажат, че моят дом е в Атлетико, че не трябва да напускам. Беше наистина трудно. Особено за моята жена. Понякога я будех в три часа през нощта, за да обсъдим бъдещето ми", призна Гризман.

Вижте тук какво каза Гризман по темата, когато за последен път я коментира. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички