Гарет Бейл разкри дали е имал проблеми с Роналдо


Гарет Бейл разкри дали е имал проблеми с Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

2933 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл проговори за отношенията си с Кристиано Роналдо. Докато португалецът бе в "белия балет" често се появяваха информации, че двамата не се разбират, но Бейл опроверга тези твърдения.

"Кристиано е невероятен играч и се наслаждавах да играя с него. Очевидно е, че медиите опитаха да създадат проблеми, каквито нямахме. Разбирахме се наистина добре. Той е страхотен играч и всичко, което направи за клуба с толкова много голове, страхотно е", сподели уелсецът пред BT Sport.

Той се върна и към времето, в което играеше за Тотнъм, от където Реал Мадрид го купи през 2013 година с рекорден трансфер. "Оценявам всичко, което Тотнъм направи за мен, но мисля, че разбраха, че е трудно да откажеш на такъв голям клуб като Реал. Въпреки всичко, аз се наслаждавах на времето си в Тотнъм, обичам този клуб, но откажеш ли на Реал няма как да не съжаляваш", допълни още Бейл.

По-рано през седмицата се появи информация, че Манчестър Юнайтед е искал да привлече Бейл, но се е отказал поради две причини - ето какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички