Флорентино Перес гради нов "Реал Мадрид" с четири звездни попълнения


Флорентино Перес гради нов "Реал Мадрид" с четири звездни попълнения
Снимка: Getty Images/Guliver

5522 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов да изгради наполовина нов Реал Мадрид, като през лятото клубът от испанската стлица ще опита да доведе на "Сантяго Бернабеу" четирима футболисти на различни постове. Един от най-важните разбира се е в атаката на тима, която бе драстично отслабена след напускането на Кристиано Роналдо в посока Ювентус.

Очаква се голямата звезда на Челси Еден Азар да бъде първият, за когото Реал да започне офанзива по привличането. Освен него в тима трябва да пристигне и вратарят на "сините" Тибо Куртоа. Стражът отказа да преподпише с лондонския гранд, като през лятото на 2019 година ще изтече контракта му с тима. След края на Световното първенство по футбол пък Азар обяви, че иска ново предизвикателство и че "всички знаят къде иска да отиде".

Според изданията в Испания Перес ще опита да вземе и Леонардо Бонучи. Капитанът на Милан има сериозно желание да напусне "росонерите", след като УЕФА ги извади от европейските клубни турнири. Другият желан на "Бернабеу" е Миралем Пянич, като Флорентино Перес и ръководството на "кралския клуб" е готово да извади общо 300 милиона за четиримата футболисти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички