"El Mundo": Прозорецът в Англия затвори, но Погба все още си реди трансфер


"El Mundo": Прозорецът в Англия затвори, но Погба все още си реди трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

1404 0

В Англия трансферният прозорец бе затворен, но Барселона не се отказва от идеята си да привлече в своите редици Пол Погба от Манчестър Юнайтед. Каталунците ще се опитат да закупят французина до 31 август, когато трансферният период ще приключи и в Испания, пише "El Mundo Deportivo".

Желанието на самия футболист е да напусне "Олд Трафорд" заради лошите му взаимоотношения с Жозе Моуриньо. Сега с трансфера се занимава агентът на играча Мино Райола. В същото време Погба не е уведомявал официално ръководството на "червените дяволи" за намерението си да напусне клуба, проблем остава и високата му цена.

По-рано тази седмица Манчестър Юнайтед отхвърли на момента предложението на каталунците, които за Погба даваха своите футболисти Йери Мина и Андре Гомеш, плюс доплащане от 50 млн. евро.

Отношенията между Погба и Моуриньо се развалиха още повече, след като полузащитникът отговори с отказ на молбата на португалеца да прекъсне почивката си и да дойде по-рано в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички