Екс звезда на Реал: Меси е невероятен, но дано завърши кариерата си скоро


Екс звезда на Реал: Меси е невероятен, но дано завърши кариерата си скоро
Снимка: Getty Images/Guliver

2479 0

Бившият защитник на Реал Мадрид Алваро Арбелоа разкри отношението си към големия враг на "белите" - Барселона. Испанецът заяви, че се надява каталунците да отпаднат от Шампионска лига още в осминафиналите, а голямата им звезда Лионел Меси скоро да завърши кариерата си.

"Не съм против Барселона, желая им поражение, защото това е добре за Реал. Искам ли каталунците да не стигнат по-далеч в Шампионска лига? Да, един съперник по-малко. Барселона винаги е била много класен отбор и винаги ми се е искало да ги победим", коментира Арбелоа, цитиран от "Marca".

БАРТОМЕУ: ТРЯБВА ДА СЕ ГОТВИМ ЗА БЪДЕЩЕ БЕЗ МЕСИ

"Винаги съм усещал напрежението в Ел Класико, видях как Зидан хвана Луис Енрике за врата. Много уважавам Барселона, те са наистина класен отбор с невероятен играч - Меси. Лионел е много добър, но никога не мога да се насладя на играта му и едва ли ще мога. Надявам се скоро да завърши кариерата си, ще броя дните", допълни испанецът.

"Аз съм фен номер едно на Иско. Той е принуден да играе не на своята позиция. Надявам се да остане дълго в Реал", завърши бившият футболист на мадридчани. Наскоро легендата на Барселона Христо Стоичков се подигра злобно на Арбелоа. Вижте какво направи Камата в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички