Две звезди на Барселона не искат Неймар обратно в отбора


Две звезди на Барселона не искат Неймар обратно в отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

3799 0

Напоследък зачестиха слуховете, че звездата на Пари Сен Жермен Неймар не е щастлив в Париж и иска да се завърне в Испания. Там той има две опции - да се върне обратно в Барселона или да премине в редиците на големия съперник на каталунците Реал Мадрид.

Няколко футболисти на "блауграна" вече се изказаха в полза на връщането на бразилеца в клуба. Не е тайна и че Неймар остана близък приятел с лидерите в атаката на тима Лионел Меси и Луис Суарес. За неговото връщане са още Жерар Пике и Иван Ракитич.

Неймар обаче бе залят със студена вода от президента на Барселона Хосеп Мария Бартомеу, който заяви, че за клуба ще е унижение да приеме обратно бразилския нападател. Към него се присъединиха и две от водещите фигури в отбора - халфовете Андрес Иниеста и Серхио Бускетс. Те са на мнение, че клубът не трябва да харчи за играч, който преди това го е поставил в трудно положение.

Както е известно, Неймар напусна каталунския гранд, за да се премести в ПСЖ. Французите платиха за него 222 милиона евро, колкото бе откупната му клауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички