До часове: Реал Мадрид обявява уволнението на Хулен Лопетеги


До часове: Реал Мадрид обявява уволнението на Хулен Лопетеги
Снимка: Guliver/GettyImages

1513 0

Ръководството на Реал Мадрид се очаква да съобщи уволнението на Хулен Лопетеги тази вечер или през утрешния ден, твърди eдна от уважаваните спортни телевизии "BeIN Sports". Според изданието е въпрос на часове испанският специалист да бъде освободен от поста си.

Испанският колос Реал Мадрид допусна поредна загуба, след като "белия балет" претърпя поражение от Леванте с 2:1 насред "Сантиаго Бернабеу". Това бе трета поредна загуба за "кралския" клуб във всички турнири и пети мач без победа.

Напрежението върху селекционера на тима Хулен Лопетеги продължава да расте, а търпението на президента на клуба Флорентино Перес се изчерпва. Единственото попадение в мача вкара Марсело в 72-рата минута на двубоя, но това не успя да спре потресаващия антирекорд, който постигнаха "белите" по отношение на отбелязаните попадения.

Кариерата на Лопетеги определено не се стече по добър начин, след като той напусна преждевременно щаба на испанския национален отбор дни преди началото на Мондиал 2018. Това повлия и на представянето му начело на Реал Мадрид, като резултатите, които постига до момента, определено не са впечатляващи.

Загубата от Леванте оставя Реал на пета позиция в първенството, като е възможно да пропаднат с още четири места надолу след края на кръга. Какво каза след загубата самият Лопетеги относно своето бъдеще - може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички