Диас на "Бернабеу": За мен имаше три варианта - Реал, Реал и Реал


Диас на "Бернабеу": За мен имаше три варианта - Реал, Реал и Реал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1560 0

Новото попълнение на Реал Мадрид Браим Диас бе официално представен за играч на "белия балет". Според медиите в Испания трансферът е станал факт срещу сумата от 15 млн. евро плюс още 5 млн. евро под формата на бонуси. Халфът ще припечелва по 3,5 млн. евро на сезон, като ще сбъдне мечтата си да играе за "белия балет".

"За мен това е специален ден - най-важният в живота ми. Идвам в клуба, за който съм си мечтал от дете. Това е най-хубавият ми коледен подарък. Когато реших да си тръгна от Сити, имах три варианта - Реал, Реал и пак Реал. Не исках никъде другаде, защото нямаше как да ида в по-добър отбор. Благодаря за доверието в мен и обещавам, че още от първия ден ще давам всичко от себе си", сподели младият талант.

19-годишният Диас изигра общо 50 минути за Манчестър Сити във Висшата лига през изминалия сезон, но не игра като титуляр през настоящия. Той има три старта за Карабао Къп, като отбеляза на два пъти при успеха с 2:0 над Фулъм през ноември. Диас е поредният млад испанец, който се присъединява към Реал в последните четири години, като в това число се включват испанските национали Марко Асенсио, Алваро Одриосола и Дани Себайос.

С кои от звездите в тима ще трябва да се бори за мястото си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички