Да уволнят Зидан? Той сам решава дали да остане, или да си тръгне


Да уволнят Зидан? Той сам решава дали да остане, или да си тръгне

2322 0

Зинедин Зидан може и записва най-слабите си месеци начело на Реал Мадрид, но едно е сигурно - франската легенда ще е треньор на "кралския клуб", докато самият той иска това, пише "Марка" в специален материал, посветен на слуховете за уволнение на легендарния плеймейкър.

Независимо от слабите резултати, тежката загуба от Барселона и факта, че "белия балет" е на 4-о място в Испания, Флорентино Перес и футболистите в Реал Мадрид имат пълно доверие на треньора и той ще бъде начело на тима, докато самият той не реши, че е време да отстъпи.

Президентът на клуба е дал пълна власт на Зидан относно бъдещето му. Със сигурност Зизу ще остане в тима до края на сезона, а след това сам ще реши дали да напусне. Това решение той ще вземе, след като види какво ще се случи до края на сезона и как играчите се представят през следващите месеци.

Френската легенда винаги е бил отдаден на Реал Мадрид и винаги е работил в полза на клуба. Той сам се отказа от футбола, въпреки че имаше контракт за още една година с "лос меренгес". След това той предпочете да остане в Кастия като треньор, въпреки че имаше предложения да застане начело на Бордо и Олимпик Марсилия. Той е един от най-ярките символи на мадридизма и сам ще избере кога да напусне "Сантиаго Бернабеу", а Флорентино Перес единствено ще зачете неговото решение - каквото и да е то.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички