Час и половина Барселона не може да открие неявилия се на тренировка Дембеле


Час и половина Барселона не може да открие неявилия се на тренировка Дембеле
Снимка: Getty Images/Guliver

2775 0

Крилото на Барселона Усман Дембеле е пропуснал тренировката на тима снощи заради пристъп на гастроентерит. Французинът не се е почувствал добре и е останал у дома си, но е пропуснал да съобщи на някой от клуба за това. Треньори и съотборници са го чакали напразно, а още час и половина след началото на тренировката не са могли да се свържат с него, съобщава "Спорт".

Впоследствие е станало ясно, че Дембеле е у дома си. Лекари на Барселона са го посетили и са потвърдили, че той има здравословни проблеми. Заради състоянието си френският национал може да пропусне мача от испанското първенство срещу Бетис.

В БАРСЕЛОНА: МЕСИ ИСКА РАБИО, НО НЕ И ДЕМБЕЛЕ

Наскоро стана ясно, че треньорът на каталунците Ернесто Валверде е недоволен от играча, тъй като често закъснявал за тренировка. През настоящия сезон Дембеле има 11 мача в Ла Лига, в които е вкарал 4 гола и е дал 1 асистенция.

Под въпрос за мача е и капитанът на Барселона Лионел Меси, който се възстановява от счупване на костица в дясната ръка. Вчера треньорът на съперника даде прелюбопитен съвет на Валверде относно Меси. Вижте какъв е той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички