Барселона взима Хатем Бен Арфа без трансферна сума


Барселона взима Хатем Бен Арфа без трансферна сума

5984 0

Ръководството на Барселона продължава да увеличава трансферния си списък с нападатели, които да бъдат привлечени през лятото, в опит да бъде отнет част от товара, който носят Лионел Меси, Неймар и Луис Суарес през последните две години.

След като стана ясно, че каталунците вече са започнали преговори за Кевин Гамейро и Алешандре Лаказет, днес "L'Equipe" информира, че Барселона се е прицелила в още един френски национал.

Това е Хатем Бен Арфа, който през миналото лято премина в Ница. Крилото, който се подвизаваше във Висшата лига, беше считан за един от най-големите таланти на световния футбол, но претърпя серия от сериозни контузии.

Чистка за 80 милиона евро в Барселона

Поради тази причина той премина в Ница с идеята да възстанови формата си и да играе на Евро 2016. Планът му се оказа страхотен, след като той има 17 гола в 32 мача и беше един от кандидатите за най-добър футболист на шампионата.

Каталунците са се насочили към него основно заради статута му на свободен агент през лятото. Арфа подписа само за година с Ница и сега може сам да избере следващата си дестинация.

Според френското издание, преговорите между двете страни вече са започнали, като е въпрос на време двете страни да подпишат договор, сочат категорични източници.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички