Барса, Реал или Юнайтед - Агентът на Де Йонг коментира бъдещето на играча


Барса, Реал или Юнайтед - Агентът на Де Йонг коментира бъдещето на играча
Снимка: Getty Images/Guliver

1799 0

Един от най-желаните полузащитници през 2018 година Френки Де Йонг продължава да е обект на внимание за редица европейски грандове. Барселона бе първия голям отбор, който бе свързван с играча на Аякс, но по-късно в битката се включиха и вечния съперник Реал Мадрид, както и Манчестър Юнайтед.

Младият полузащитник скоро ще трябва да направи своя избор къде да продължи своето бъдеще, но агентът на играча продължава да отказва да коментира ситуацията около Де Йонг и решението, което смята да вземе. 21-годишният холандец бе трансферна цел и на отбори като Байерн Мюнхен, Манчестър Сити и Тотнъм, но въпреки това предпочете да остане в своята родина.

Аякс отказа да влиза в преговори с друг отбор относно своя полузащитник - поне на този етап от неговата кариера. Талантливият халф обаче едва ли ще бъде задържан дълго на "Амстердам Арена". Агентът на Де Йонг ще има тежката задача да намери най-доброто място за своя клиент, но засега не желае да коментира бъдещето на холандеца.

Агентът бе попитан дали наистина са били отправени оферти от страна на Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, а той отговори по следния начин: "Не мога нито да потвърдя, нито да отрека подобна информация."

Агентът на Де Йонг остави "отворена вратичка" за всеки клуб, който проявява интерес към неговия клиент, като изчаква да види всички оферти, които ще бъдат отправени за Де Йонг. Към момента той не пожела да посочи фаворит за подписа на холандския талант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички