Ас на Барселона се договори с Ювентус


Ас на Барселона се договори с Ювентус

4354 0

Каталунското издание "Sport" гръмна с новината, че един от най-важните играчи на тима се е разбрал за договор с италианския шампион Ювентус. Става въпрос на ползвания като защитник дефанзивен халф Хавиер Масчерано, който има устна договорка с италианския хегемон.

Представители на "бианконерите" са се свързали с аржентинския национал и са му предложили страхотни условия, за да се присъедини към селекцията на Масимилиано Алегри. Освен това му е обещано да играе по-често на титулярната си позиция като дефанзивен халф, вместо в центъра на отбраната.

Засега обаче преговори на ниво ръководства не са започвани. Барселона изчаква подобни разговори, тъй като първо иска да намери адекватен заместник на Масчерано в защитата на тима. Засега обаче каталунците удрят на камък в опитите си.

Барселона едва ли ще пусне аржентинеца в Ювентус, ако не купи класен защитник, който веднага да може да покрие липсата на Масчерано. Според спортно-техническия щаб на тима, нито един измежду Вермаален, Матийо и Бартра не може да се утвърди като титуляр до Жерар Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички