Анчелоти за последните промени на "Бернабеу": Зидан и Реал са създадени един за друг


Анчелоти за последните промени на "Бернабеу": Зидан и Реал са създадени един за друг
Снимка: Getty Images/Gulliver

1113 0

Бившият треньор на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира завръщането на Зинедин Зидан начело на тима. Френският специалист изигра 225 мача за "белия балет" между 2001 и 2006 година, а след това бе начело на тима в продължение на три години, след което сам се отказа от поста.

Сега Зидан отново се завърна на "Сантиаго Бернабеу", а според Анчелоти това е било най-доброто решение и за двете страни. 

"Зидан се завръща в един отбор, който познава и не виждам никаква опасност за него. Никой не може да го обвини за каквото и да е от тук до края на сезона. Това е много хубаво за него. Толкова рядко се случва да бъдеш назначен и в първите месеци да не се налага по никакъв начин да бързаш. Идеалният момент за завръщане, според мен, като сега той ще има нужното време, за да се подготви за следващата година.

РАЗКРИХА ВСИЧКИ ТРАНСФЕРНИ ПЛАНОВЕ НА РЕАЛ МАДРИД ЗА ЛЯТОТО

Бих казал, че Зидан и Реал са перфектната двойка. Те са създадени един за друг. За това съм убеден, че отново ще им се получи, така, както стана и преди. През следващия сезон ще трябва всеки да се съобразява с тях в Испания и Европа", коментира Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички